Micro3D koordináta mérőgépek

Olaszország legnagyobb márkafüggetlen méréstechnikai szolgáltatásokat nyújtó cége, a MicroService s.r.l most indította el a legújabb termékének, a Micro3D mérőgépeket forgalmazását. A gép használatát, sokoldalúságát számtalan hardveres és szoftveres opció segíti, az ügyfeleink igényeihez igazítva. És hogy ezeket Ön maximálisan kihasználhassa, magas színvonalú mérnöki támogatást biztosítunk.

A koordináta mérőgépek alkalmazása a legtöbb termeléssel foglalkozó cég számára előnyökkel jár.
A koordináta mérőgépek legismertebb előnye, hogy az elérhető egyik legpontosabb mérés elvégzésére alkalmas berendezések. Gránit váz, légcsapágyak, számos finombeállítási lehetőség teszi ezeket a finom eszközöket rendkívül értékessé. A rajtuk alkalmazott zoftver, és a gépre szerelt mérőfej nagyban hozzájárul a gép használhatóságához, hatékonyságához. A HOD által forgalmazott és szervizelt Micro 3D mérőgépeket a méréstechnikai minden elvárásának megfelelő Renishaw szoftverrül ertékesítjük, és számos, az ügyfeleink által használni kívánt mérőfejjel ellátjuk. Köztük akár a szimultán öttengelyes működésre is képes megoldásokkal.
A koordináta mérőgépekkel nem csak a gyártott alkatrész, hanem mérőeszközök, sablonok, mesterdarabok is ellenőrizhetők vagy hitelesíthetők.
A HOD Industrial Solutions által eladott mérőgépeket magas színvonalú mérnöki támogatás is kíséri, mellyel a gép szakszerű használatának elsajátítása és helyes karbantartása nem okoz majd gondot a mindennapokban.

 

Ha szeretné az üzemében folyó munka minőségét növelni, az elkészült darabokat vagy eszközöket hiteles géppel és eljárással ellenőrizni, vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal.

Részletek, méretek, opciók és magyar nyelvű leírásokat a lenti linkre kattintva a micro3d oldalon talál!