Gyártói képzéseken vettünk részt

 

Az elmúlt hetet gyártó partnereinknél töltöttük az egész sales csapattal. Képződtünk, tanultunk, hogy minél magasabb szinten tudjunk támogatást nyújtani Önöknek, segítve a minél hatékonyabb gyártást. Hisszük, hogy szakszerű támogatást csak megfelelő műszaki tudással lehet hitelesen nyújtani. Ezért áldozunk kollégáink folyamatos képzésére, így ezen a héten több Olaszországi partnerünket látogattuk meg, megismerve újdonságaikat.

 

 

D’Andrea: megújult vezérelhető fejek és BHT rendszer

A D’Andrea legújabb szabadalma a BHT gyorsorscsere rendszer, amelyet a nagy átmérőjű kiesztergáó lrendszerekhez fejlesztettek. Az így összeállítható kiesztergáló megoldások merevebbek, robosztusabbak, így termelékeny furatmegmunkálás érhető el standard alkatrészekkel 1000mm-ig, vagy egyedi megoldásokkal akár 2400mm furatátmérőig! E mellett megismertük a tavaly bemutatott, megújúlt vezérelhető kiesztergáló fejeket.   

 

 

 

Elbo Controlli Nikken megújúlt szerszámbemérő gépek, megújúlt kezelő szoftverrel. 

Az ElboControlli NIKKEN a 2023-as EMO kiállításon mutatta be a teljesen megújult szerszámbemérő családjait, melyeket élőben lehetőségünk volt megismerni a gyártó bemutató termében. Teljesen digitalizált szerszámbemérő gépek, minden igényt kielégítő, akár gyártástámogató, szerszámgazdálkodási szoftverekez illeszkedő megoldások! Használja ki az IPAR 4.0 lehetőségeit, keresse kollégáinkat!

 

 

 

 

 

MAG-Autoblok mágnesasztalok

Még a piaci megjelenése előtt találkozhattunk a MAG Autoblok (Tecnomagnete) legújabb fejlesztéseivel! Láthattuk az új  mágnesasztal termékcsaládot, amely jelentősen több lemunkálható réteggel rendelkezik így teret hagyva a későbbi felszabályozásoknak. A hivatalos termékbemutatóról a hírlevelünkre feliratkozva biztosan értesül!

 

 

 

OMG szögfejek és gyorsító fejek

Az OMG S.r.l. bemutatótermében sok egyedi szögfejet láthattunk, és a gyártó bemutatta a teljes projekt folyamatát, a tervezéstől a gyártáson át a végső összeszerelés/tesztelés pillanatáig.

 

 

 

 

 

 

 

SMW-Autoblok statikus munkadarab megfogások

A piaci trendeket követve az SMW csoport is kifejlesztette a gyors palettacserélős befogó családját. A V5 és Plus5 termékkategóriák kiemelkedő rugalmasságuknak, pontosságuknak és a meglévő termékekkel való kompatibilitásuknak is köszönhetően remek választás lehetnek a palettacserélő gépek kompakt befogószközei között!