Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Vezérelhető sík és furatkiesztergáló fejek

Vezérelhető kiesztergáló fejek - D'Andrea

 

Az nagy múltra visszatekintő, olasz D'Andrea gyártó megoldásai sík és alakesztergálási műveletekre megmunkáló központon.

TRADÍCIÓ, HATÉKONYSÁG

Teljes profilesztergálási feladatokra marógépen
Külső és belső esztergálásra, beszúrások, menetek, valamint komplex profilok kialakítására
Vezérelhető fejek akár szerszámtárból beváltható kivitelben is
Beépített automatikus kiegyensúlyozás

TA-Center

CNC vezérléssel működtethető sík- és alakesztergáló fej. A működtetéshez szükséges a szerszámgépen egy U tengely, mely egy szervomotor segítségével a fejen lévő szerszám szán mozgását vezérli. U-tengely hiánya esetén egy külső U-CONTROL vezérlővel rádiófrekvenciás távirányítóval működtethető.

A fejben automatikus kiegyensúlyozás van beépítve. Alkalmas külső és belső esztergálásra, kúp és gömbfelület esztergálására, beszúrások, menetek, kúpos menetek készítésére, komplex profilok kialakítására. NC gépen szerszámtárból beváltható. Öt méretben készül, max. átmérő 160, 200, 250, 320 és 400 mm mérettartományban.

TA-Tronic

CNC vezérléssel működtethető sík- és alakesztergáló fej. A működtetéshez szükséges a szerszámgépen egy U tengely, mely egy szervomotor segítségével a fejen lévő szerszám szán mozgását vezérli. A szervomotor a fejre van ráépítve, ezért szerszámtárolóból nem lehet beváltani. Az U-tengely hiánya esetén egykülső U-CONTROL vezérlővel rádiófrekvenciás távirányítóval működtethető. A fejben automatikus kiegyensúlyozás van beépítve.

Alkalmas külső és belső esztergálásra, kúp és gömbfelületek, kúpos menetek készítésére, komplex profilok kialakítására. Négy méretben készül, max. átmérő 200, 250, 320 és 400 mm tartományban.

U-Tronic

CNC vezérléssel működtethető fej közepes és nagy méretű munkadarabokhoz. Alkalmas síkesztergálásra, külső és belső alakesztergálásra, kúpesztergálásra, menetesztergálásra, spirálesztergálásra.

Hatféle méretben készül: D360 és  D2000 mm közötti megmunkálási tartományban. 

U-Comax

Az U-Comax kiesztergáló fejek axiálisan vezérelt fejek, melyek célgépekhez lettek kifejlesztve. A fej előtolása vezérelt, forgás közben is, melyet közvetlenül az NC vezérlésről lehet irányítani. Az U-Comax fejek alkalmasak belső és külső esztergálásra, visszaesztergálásra, kúpos és hengeres felületek esztergálására, konvex és konkáv felületek esztergálására.

Négy méretben készül:  D10 és D320 mm közötti megmunkálási tartományban.

Autoradial

Automatikus síkesztergáló fej mechanikus működéssel, mely alkalmas a szerszámgép orsó forgásirányának megváltoztatása nélkül automatikus munkaciklus elvégzésére. Síkesztergálásra, visszaesztergálásra, horonybeszúrásra használható.

Háromféle méretben készül: D76 és D400 mm megmunkálási tartományban.

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!
Üzenet
Hírlevél