Vezérelhető kiesztergáló fejek

 

A D’Andrea cég 50 éve vezető gyártó a vezérelhető kiesztergálófejek területén. A szerszámgépekre utólag illesztett, megmunkálás közben külön tengelyként vezérelhető szánnal rendelkező kiesztergáló fejekkel, lehetőség van komplex formák, gömb és kúpfelületek megmunkálására.

TRADÍCIÓ, HATÉKONYSÁG

  • Utólag is beépíthető megoldások
  • akár 4000mm átmérőig
  • Palettás, automata, vagy kézi cseréléssel
  • integrált vagy kézi vezérléssel
  • Beépített automatikus kiegyensúlyozás
  • komplett kiépítéssel kapcsolatban keresse üzletkötőinket!
Letölthető összefoglaló:
 

TA-Center

 

CNC vezérléssel működtethető, szerszámtárból beváltható sík és alakesztergáló fej. Működtetéséhez a vezérlésben szabad U-tengelyre van szükség. A gépi főorsó mellé kiépített szervo motorral vezérelhető a késfelfogó szán radiális mozgása, ami a többi tengely szinkron vezérlésével alkalmassá teszi a fejet különböző kúpos, rádiuszos alak esztergálásra. A fejben automatikus kiegyensúlyozás van beépítve. Alkalmas külső és belső esztergálásra, kúp és gömbfelület esztergálására, beszúrások, menetek, kúpos menetek készítésére, komplex profilok kialakítására. NC gépen szerszámtárból beváltható. 
 
Öt méretben elérhető, max. ø 160, 200, 250, 320 és 400 mm mérettartományban.

 

 

TA-Tronic

CNC vezérléssel működtethető sík- és alakesztergáló fej. A működtetéshez szükséges a szerszámgépen egy U tengely, mely egy szervomotor segítségével a fejen lévő szerszám szán mozgását vezérli. A fejen a szervomotor közvetlenül van szerelve, szerszámtárból való beváltása nem leghetséges, de az asztalon kiépített konzolról a fej beváltható. A vezérlés vagy integrált, vagy külső csatolt vezérlés, önálló kézi kezelőegységgel. Amennyiben a szerszámgép U tengely vezérlésére van illesztve, akkor alkalmas külső és belső esztergálásra, kúp és gömbfelületek, kúpos menetek készítésére, komplex profilok kialakítására. Saját vezérlővel beszúrások, kúpfelületek, valamint síkesztergálásra használható. Négy méretben készül, max. ø 200, 250, 320 és 400 mm tartományban.
Termékinformációk

 

U-Tronic

Közepes és nagy kiesztergáló fejek. Az U-TRONIC fejek olyan közepes és nagy méretű sík és alakesztergáló fejek, amik közvetlenül a CNC vezérlés U tengelyéhez kapcsolódnak, ezáltal alkalmasak sík és alak esztergálásra is. (Kúp, gömb esztergálások, beszúrások, menetesztergálás) A szerszámgépen fixen felszerelve, vagy palettázó rendszerrel, automatikus fejcserével vannak illesztve. 6 típusban elérhetőek, ø 360 tól ø 1000 mm  fejátmérőig, belső hűtőfolyadék átvezetéssel. Szerszámozásuk lehet manuális, vagy automatikus cserélésű. 

Termék információk

 

U-Comax

Az U-Comax kiesztergáló fejek olyan, célgépekhez fejlesztett axiálisan vezérelt fejek, melyek vezérlése a szerszámgép/célgépp főorsóján keresztül történik. Az U-Comax fejek alkalmasak belső és külső esztergálásra, visszaesztergálásra, kúpos és hengeres felületek esztergálására, konvex és konkáv felületek esztergálására. Négy méretben készül: ø 10 és ø 320 mm közötti megmunkálási tartományban.
Termék információk

Autoradial

Szerszámtárból beváltható automatikus síkesztergáló fej mechanikus működéssel, mely alkalmas a szerszámgép orsó forgásirányának megváltoztatása nélkül automatikus munkaciklus elvégzésére. Síkesztergálásra, visszaesztergálásra, horonybeszúrásra használható.
Háromféle méretben készül: ø 76 és ø 400 mm megmunkálási tartományban.
 
Termék információk

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz