Eszterga szerszámtartók

  

MARIO PINTO ESZTERGA SZERSZÁMTARTÓK
Hatékonyság és megbízható megmunkálás meghajtott és álló szerszámtartókkal is.
Az SMW-Autoblok csoportba tartozó Mario Pinto több évtizede fejleszt és gyárt meghajtott és álló szerszámtartókat a legtöbb eszterga típushoz
Meghajtott szerszámtartók
A piacon elérhető legtöbb géptípushoz, a legkülönfélébb kialakításokkal és szerszámbefogásokkal elérhető hajtott szerszámtartók. Ezek segítségével az esztergagépek funkciói jelentősen kibővülnek, és az üzem hatékonysága nagyságrendekkel növekszik. Az egy operációban, vagy egy gépen elvégezhető műveletek számának növelésével a gyártás biztonság is növekszik.
 
Egyedi hatszög hajtás
Az esztergagépek rendeltetése megváltozott, egyre inkább elvárás a nagy teljesítményű és hosszú időt igénybe vevő fúrási és marási műveletek elvégzése. Az egyedi, levédett hatszög hajtásátvitel, a megerősített csapágyazás, valamint a kihajtás oldalon lévő labirint tömítés eredményezik az SMW-Autoblok meghajtott tartók hosszú élettartamát és megbízható működését. 
 
Gépszerinti kereső
Segítünk kiválasztani Önnek a kívánt szerszámtartókat vagy az egyszerűen kezelhető keresővel néhány lépéssel Ön is kiválaszthatja a szerszámgépére megfelelő tartókat. Géptípus vagy csatlakozás szerinti kereső:
http://www.live-tooling.com/?lng=en_US/  
Statikus szerszámtartók 
Furatkések, hasábos esztergakések és fúrók statikus szerszámtartói. A piacon elérhető legtöbb géptípushoz az összes szabványos csatlakozással, VDI, BMT stb.
Katalógus

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz