Pneumatikus megfogók

Pneumatikus megfogók  
A pneumatikus szorítású vagy pneumatikus oldású satukkal történő munkadarab megfogás CNC szerszámgépek, robotcellák vagy célgépek automatizálását is támogatja, feladattól függően. A SMW megoldásai ráadásul nem kizárólag a munkadarab stabil megfogását garantálják, hanem a cellavezérlés számára a biztonságos működéshez szükséges információt is. Ilyen a szorítás nyitott vagy zárt állapota, vagy valamilyen nem üzemszerű szituáció.
Ipar 4.0 kompatibilis pneumatikus megfogás
Az egyre növekvő ipari kihívások minden iparágat az automatizálás valamely formája felé orientálnak. A részben vagy egészben emberek nélkül végbemenő termelési részfolyamatok szükségessé teszik a munkadarab megfogás forradalmi innovációját. 
Ezen az úton elindulva az SMW olyan pneumatikus szorítású, vagy pneumatikus oldású satukat és megfogókat fejlesztett, melyek a gyártási folyamatbiztonság maximalizálásához, valós idejű hiteles adatokkal szolgálnak a megfogás állapotáról és a munkadarab pozíciójáról.
Vezeték nélküli megoldásaik, a megfogó eszközök szigetelt kivitele és a kompakt design alkalmassá teszi őket az automata cellába való alkalmazáshoz.
  • nagy ismétlési pontosság
  • edzett megfogó felületek
  • merev megfogás
  • levegős tisztítás
  • felfekvésfigyelés
  • szorítópofa pozíció figyelés
  • állítható szorító erő
 

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz