Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Renishaw Equator™

Renishaw Equator - univerzális idomszeres mérőrendszer

Az Equator egy flexibilis mérőeszköz, amelyet úgy terveztek, hogy nagy sebességet, ismétlési pontosságot és egyszerű használatot garantáljon a kézi és automatizált alkalmazásokban. Ezért is cseréli világszerte több száz gyártó meglévő idomszeres mérési módszereit az Equator rendszerre.

Letölthető összefoglaló:

HATÉKONYSÁG PONTOSSÁG

Komparátor közepes és nagysorozatú mérésekhez
Képes 3D méretek, helyzet- és alaktűrések mérésére
Robosztus, üzemi körülményekre fejlesztett, hőmérsékletváltozásra érzéketlen
Képes váltani a különböző munkadarabok között

Kiemelkedő eredmények

  • A mérés egy etalon darabnak tekintett munkadarabbal történő összehasonlításán alapszik. Az SP25 tapintórendszer használata során több ezer mérési pont keletkezik, mely kiváló metrológiai eredményt és hatékony formamérést biztosít. Az intuitív kezelői szoftver használata nem igényel külön képzést.
  • A munkatartomány és helyigény optimális arányának köszönhetően a gyárak legzsúfoltabb területein is alkalmazható.

Költséghatékony


  • A különböző feladatok elvégzése által nyújtott flexibilitás miatt az Equator költségei hamar megtérülnek. Mivel a rendszer helyettesíti a kézi mérést, ezáltal nagy mértékben növeli a teljesítményt és csökkenti a selejtköltséget.

Visszacsatolás és ellenőrzés

  • A mérőrendszer megbízhatóságának köszönhetően a műhely környezetben végzett folyamatellenőrzés egyszerűvé válik. Kis méretének és egyszerű felszerelhetőségének köszönhetően könnyen beépíthető automatikus gyártósorokba és cellákba.
  • A mérési eredmények felhasználhatók a szerszámkopások és hőmérsékletváltozások következtében szükséges kompenzálások végrehajtására.
  • Robotvezérlésű alkatrészcserélővel kombinálva az Equator teljes mértékben támogatja az automatikus folyamatellenőrzést.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!
Üzenet
Hírlevél