Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Partnereink


D'Andrea

Az olasz családi vállalkozást a jelenlegi tulajdonos édesapja alapította 1951-ben. Azóta világszerte ismertté vált a márka a furatkiesztergáló rendszereinek köszönhetően. A zászlóshajó a modul kiesztergálórendszer, amellyel nagy átmérőtartományban lehetséges a nagyoló és simító kiesztergálás. A vezérelhető fejek (akár beváltható kivitelben is) alkalmasak teljes profilesztergálási feladatokra is marógépeken.

A gyártást két helyszínen, a Milánó melletti Lainate-ban és a közép-olaszországi Castel Del Giudice-ben végzik. 

» bemutató videó

» saját honlap

 

SMW - Autoblok
   

OML

Az olaszországi Pavia-ban működő gyár az 1970-es indulást követően 1986-ban jelentette be első védjegyét egy saját fejlesztésű satura. Az 1990-től gyártott és fejlesztett MC satujuk a legnépszerűbb, legelterjedtebb termékük, amelyet Magyarországon is sok száz partnerünk használ nagy megelégedettséggel! A cég 1998-tól tagja az SMW-Autoblok csoportnak.

» saját honlap

 

Mario Pinto

Az 1922-ben alapított torinói cég évtizedeken keresztül egyet jelentett a kézi tokmányokkal Olaszországban. Ma az SMW-Autoblok csoport tagja, a kézi tokmányok leáldozásával párhuzamosan felfutott a különböző hidraulikus tokmányok, patronos tokmányok, expanziós tüskék gyártása. Ezt egészíti ki a meghajtott szerszámtartók termékcsoportja.

» saját honlap

 

OMG

Az olasz vállalatot a jelenlegi ügyvezető apja alapította az 1960-as évek elején. Napjainkra egy széles körben ismert és elismert márkát jelent, amely a gyártás-hatékonyságnak kötelezte el magát. A termékpalettában megtalálhatóak a szögfejek, mechanikus gyorsító fejek, többorsós fúrófejek sztenderd és egyedi kivitelben. 

» bemutató videó megtekintése

» saját honlap

 

Elbo Controlli

 

 

S.C.M.

 

 

Technospiro

A széles körben ismert Roscamat karos menetfúrókat és 3ARM emelőkarokat gyártó Tecnospiro céget 1987-ben alapították. A Spiroide Group Companies (alapítva: 1947) részeként speciálisan a karos menetfúrók gyártására létrehozott cég azóta folyamatosan fejlődik és fejleszt. A katalán fővárostól, Barcelonától nem messze levő gyárban 65 munkatárs, 4.500 m2-en gyártja a termékeket, amelyeket 45 országban adnak el.

» saját honlap

 

 

Kintek
Leírás  

Haimer
Leírás  

Chia-Mo
Leírás  

Caporali
Leírás  

Diebold
Leírás  

Drill Matic
Leírás  

Standard Gage
Leírás  

Tesa
Leírás  

WTE
Leírás  

SGL
Leírás  

Schut
Leírás  
Üzenet
Hírlevél