Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Neidlein Homlokmenesztők, Forgó és Állócsúcsok

Neidlein Forgó és Állócsúcsok, Homlokmenesztők

Megoldások a két csúcs közötti megfogásra
A NEIDLEIN-SPANNZEUGE GmbH több mint 60 éve szolgáltat magas minőségű eszközöket a német és a nemzetközi piacon. Elkötelezett mérnökcsapat dolgozik a standard katalógus termékek állandó fejlesztésén, valamint az egyedi igényeknek megfelelő speciális megoldásokon.

A cél: optimalizálni a gyártási folyamatot, csökkenteni a megmunkálási időt és az átállások számát, azaz hatékonyabban és olcsóbban termelni.

Két csúcs között megfogva a munkadarab teljes felülete egy fogásban megmunkálható esztergán és köszörűn egyaránt. Nem csak a finom műveletek, de a nagyolások is elvégezhetőek megfelelően méretezett megfogással. 

Homlokmenesztő egységek

Álló és Forgócsúcsok

Illesztő elemek

Csúcsminőség a két csúcs közti megmunkálásban

Megoldások finom és kemény esztergálásra, marásra és köszörülésre
Homlokmenesztők rugós és hidraulikus változatban, levédett saját fejlesztésű belső mechanikával
Fix és cserélhető betétes csúcsok általános megoldásokhoz akár 0,003 pontossággal
Egyedi tervezésű homlokmenesztők, álló és forgócsúcsok speciális feladatokhoz

Rendelje közvetlenül webshopon keresztül, ingyenes kiszállítással:

Forgó és Állócsúcsok

A munkadarab megfogás precíziós eszközei esztergára vagy köszörűre. A masszív kivitele és nagypontosságú csapágyazásának köszönhetően nagy energiájú axiális és radiális megmunkálást tesz lehetővé. Az integrált szigetelő-rendszernek és a folyamatos kenésnek köszönhetően nincs szükség karbantartásra.

Homlokmenesztők

Nagy energiájú hajtásátvitel a munkadarab homlokoldalán. A két csúcs közötti megfogás nagy előnye, hogy a tengelyszerű alkatrészek teljes palástfelülete egy felfogásból nagyolható és simítható, azaz kevesebb a mellékidő és nincs probléma az egytengelyűséggel.

Lépjen kapcsolatba velünk!
Üzenet
Hírlevél