Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

MACH-TECH 2019: érdekességekkel, akciókkal, játékkal várjuk!

MACH-TECH 2019: Köszönjük a látogatást!

HÓD stand: A pavilon 112/J

Akciók

A honlapunk "Akciók" menüpontjában folyamatosan nyomon követheti a futó akcióinkat. Ez itt a speciálisan a Mach-Techre meghírdetett vásári akciónk! Töltse le egyben a pdf-et, vagy témakörönként szétbontva az érdeklődésének megfelelően!

Az akció 2019.05.13. - 2019.06.30 között érvényes.

Témakörönként külön pdf-re bontva:

Lépjen kapcsolatba velünk!

Hírek, bemutatott termékek

Mach-Tech újdonság: Renishaw Equator univerzális idomszeres mérőrendszer

Cégünk a kiállításon fogja bemutatni a mostantól a mi kínálatunkban is elérhető Renishaw Equator univerzális mérőrendszert.

Az Equator nagy ismétlési pontosságú, a hőmérséklet-változásokkal szemben érzéketlen, sokoldalú és újraprogramozható idomszeres mérést tesz lehetővé gyártóüzemi körülmények mellett, megteremtve a folyamatszabályozás alapjait. Kifejezetten nagy szériás gyártáshoz, a gyártógépek mellé ajánljuk! Akár kézi adagolással és üzemeltetéssel, akár automatizált gyártócellába integrálva robottal együttműködve.

Az Equator egy flexibilis mérőeszköz, amelyet úgy terveztek, hogy nagy sebességet, ismétlési pontosságot és egyszerű használatot garantáljon a kézi és automatizált alkalmazásokban. Ezért is cseréli világszerte több száz gyártó meglévő idomszeres mérési módszereit az Equator rendszerre.

Jöjjön el a standunkra, és nézze meg élőben, mit tud a gép! Kollégáink állnak rendelkezésére a kérdései megválaszolásában!

 

Micro3D koordináta mérőgép: bemutató a standunkon!

Neidlein

 

Az olasz MicroService által Micro3D mérőgépeit 2016 óta forgalmazzuk nagy sikerrel. Ez elsősorban a kiemelkedően stabil gránit váznak, a világszinten piacvezető Renishaw vezérlőnek és mérőfejeknek, valamint a cégünk által nyújtott erős műszaki támogatásnak köszönhető.

A különböző igényekhez különböző méretek választhatók, amelyek közös jellemzője, hogy mindhárom tengelye gránit, ami nagyfokú stabilitást nyújt (ipar környezetet jól bíró, hőmérséklet-változásnak ellenálló konstrukció). A gépeket Renishaw vezérlővel szállítjuk, amelyekhez a mérőfejek nagy választéka, valamint a sok-sok fajta tapintó választható.

Ahogy a gép kialakítása, úgy a szoftver is az Ön igényeihez illeszkedik: szinte minden mérőszoftverrel illeszthető.

Részletes bemutatót talál a gépekről, vezérlőkről, opciókról erre a linkre kattintva: http://micro3d.hu/

A standunkon megtekintheti a Micro3D koordináta mérőgépet működés közben!

 

Elbo Controlli Nikken szerszámbemérő gép - Tool ID (TID) szerszám menedzsment szoftverrel

Az általunk forgalmazott olasz Elbo Controlli Nikken szerszámbemérő gépet is megtekintheti a standunkon. Az alapfeladatokon (hossz, átmérő, szögek, rádiusz stb) túl a gépek összeköthetőek a megmunkáló gép vezérlőjével, minimalizálva az emberi hibát. Sőt, egy vonalkód leolvasós rendszer segítségével komplett szerszám menedzsment építhető fel. A szerszámtartókra ragasztott vagy gravírozott kódot leolvasva a nért értékek bekerülnek a rendszer adatbázisába, majd a vezérlő innen ki tudja olvasni a megfelelő kompenzációs értékeket.

A gránit alapzat és gránit oszlop nagyfokú mérési stabilitást nyújt, de a legnagyobb előnye, hogy nem igényel rendszeres karbantartást és kalibrálást, azaz egy igen költséghatékony megoldás.

Katalógusokat a termékekről erre a linkre kattintva talál: https://hod-industrial.hu/termekek-katalogusok/specialis-eszkozok/

Próbálja ki a standunkon!

 

És még nagyon sok minden más...

HÓD kávéSokféle megoldást kínálunk a hatékony megmunkálás és a megbízható mérés területéről, így a standunkon számtalan termékünket tekintheti meg. Többek között:

  • Kreon mérőkar és 3D szkennelő mérőfej
  • Roscamat Tiger karos menetfúró gép és 3ARM manipulátor kar
  • SMW-Autoblok W tokmány, amely a tengelymegmunkáláshoz kifejlesztett esztergatokmány
  • Fresmak és OML gépsatuk, valamint az APS nullponti rendszer
  • Meghajtott tartók, szögfejek és gyorsító fejek, kiesztergáló rendszerek, szerszámtartók
  • Tesa magasságmérő és sokféle kézi mérőeszköz

és sok minden más...

Várjuk szeretettel (és egy jó kávéval...)

 

Nyereményjáték - tokmánypofa-csere - Eredményhirdetés!Az SMW-Autoblok legújabb generációs, szigetelt gyorspofacserélős tokmányaival gyerekjáték az átállás új munkadarabra. Mivel a pofacsere esetén nincs szükség a pofák felszabályozására, így jelentős időt takaríthat meg.

A Mach-Tech kiállítás alatt nagyon sokan próbára tették gyorsaságukat az SMW pofa csere játékban!

A szoros versenyben az első három helyezett:

1. Lukács József (Lukács József esztergályos mester) - 12:01 mp

2. Lukács Dániel (Lukács József esztergályos mester) - 14:71 mp

3. Hujber Zsolt (Engel Hungária Kft.) - 15:01 mp

Gratulálunk!


pofacsere játék

 

 

 Üzenet
Hírlevél