Szerszámtartók, szögfejek

   

 • Szerszámbefogás megmunkálógépen

  A gépi főorsó és a szerszám közötti kapcsolat, annak pontossága és merevsége kiemelkedő fontosságú a megmunkálás pontossága, valamint a forgácsoló szerszám élettartama szempontjából, így a megfelelően választott szerszámtartó a gyártás gazdaságosságára is igen nagy hatással van. Cégünk a területen szerzett több mint 25 éves piaci tapasztalattal áll partnereink rendelkezésére a megfelelő szerszámtartó kiválasztásában

  Az áltaunk kínált szerszámtartó termékpaletta magába foglalja a kedvező ár/érték arányú hagyományos szerszámbefogókat, valamint a prémium nagy pontosságú kiegyensúlyozott, vagy kiegyensúlyozható szerszámbefogókat, legyen szó Hydro, Zsugor Erő vagy speciális precíziós patronos szerszámtartóról.

   

  Tovább olvasom

 • Szögfejek, gyorsító fejek

  Az olasz családi vállalkozás már több mint 50 éve gyárt többorsós fejeket, szögfejeket, és speciális megmunkáló fejeket. Mára széles körben ismert szereplői a piacnak, a saját márkás termékek mellett több gyártónak, gépgyártónak OEM beszállítói világ szerte.

  A termékpalettán megtalálhatóak a szögfejek, mechanikus gyorsító fejek, többorsós fúrófejek valamint speciális egyedi megmunkáló fejek.

  Tovább olvasom

 • Forgácsoló szerszámok

  A német HAIMER a prémium tömör keményfém szerszámai által forgácsolási eljárások széles skáláját teszi elérhetővé ügyfelei számára.  

  Tovább olvasom

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz