Kézi mérőeszközök

Mérőeszköz kínálatunk a standard minőségtől a magas precizitású svájci minőségig terjed.Az egyszerű hosszméréstől az összetettebb, összehasonlító mérésekig tudunk alkalmas eszközt ajánlani. A napjainkban kedvelt és egyre több helyen szükséges adatátviteli megoldások alkalmazására is lehetőség van eszközeink használatával.

Tolómérők, mikrométerek, furatmérők, mérőórák

Kínált kézi mérőeszközeink nagyobb részét a TESA svájci cég eszközei alkotják, mely gyártó több évtizedes tapasztalatait használja fel az eszközök folyamatos fejlesztésénél. Kínálatunkban természetesen megtalálhatóak a közepes minőségű Shut Geometrical Metrology mérőeszköz beszállítónk termékei is a vevői igényekhez igazodva. 

Schut katalógusSylvac katalógusTESA katalógus

Adatátvételi lehetőségek

Adatkapcsolati megoldásaink igazodnak a napjainban oly divatos Ipar 4.0 igényeihez és a vevőink gyártási körülményeihez. Választhatunk az egyszerű, vezetékes adatátvitel és a legmodernebb Bluetooth—rendszerek között, melyekhez megfelelő szoftveres háttértámogatást is nyújtunk.

Katalógus megnyitása

Etalonok, idomszerek

Az alkatrészek összehasonlító méréssel történő ellenőrzéséhez különböző etalonok és idomszerek is megtalálhatók kínálatunkban. Választhatunk a különböző pontossági osztályú mérőhasábok, mérőcsapok, menetes- és egyéb, egyedileg gyártott idomszerek közül.

Schut katalógusTESA katalógus

Hordozható eszközök, érdességmérők, keménységmérők

Mérőeszközeink között megtalálhatók egyéb  speciális hordozható mérőkészülékek  Választhatunk különböző érdességmérők és keménységmérők közül, de szállítási palettánkon rétegvastagságmérők és egyéb segédeszközök is adottak.

Schut katalógusTESA katalógus

Kalibráló eszközök

Egyre több gyártóegység esetén merül fel az igény arra, hogy a meglévő mérőeszközeiket vagy az újonnan vásárolt eszközeiket saját maguk kalibrálják. A TESA által gyártott kalibráló berendezések erre megfelelő megoldást nyújtanak, teljes mértékben kielégítik az ehhez szükséges követelményeket.
Kalibráló eszközök

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz