Cég ismertető

Több, mint két évtizede a piacon

 
Hodász Gábor
ügyvezető

Amikor édesapánk, Hodász Ferenc 1993-ban megalapította a családi vállalkozását, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hosszú távú, elégedett vevői kapcsolatot alakítson ki minden partnerével. Az elmúlt húsz évben megőriztük célunkat, és emellett folyamatos innovatív újdonságokkal örvendeztettük meg partnereink egyre bővülő körét. A közelmúltban frissítettük arculatunkat és nevünket, hogy kifejezzük az újítást és a szolgáltatásaink innovatív fejlődését, de semmit sem engedtünk eredeti célunkból: ipari megoldásokkal a hatékony és pontos megmunkálásért, amely alapja a hosszú távon is elégedett partneri kapcsolatnak.

Vezérfonalunk:
minőségi megoldásokkal segíteni az Ön hatékony gyártását és pontos mérését!

Hodász Tibor
műszaki és kereskedelmi vezető

6 üzletkötőnk az egész országban személyesen látogatja partnereinket, szakértelmükkel, tanácsaikkal segítik  a beszerzési döntéseket és rendelkezésre állnak a beszerzés után is.
Az irodánkban a munkatársak rövid válaszidővel küldik kérdéseire a választ, ajánlatainkat, vagy rögzítik megrendelését. Raktárunkról igyekszünk kiszolgálni minden azonnali igényt, és a raktárkészletet folyamatosan az igényeknek megfelelően az optimális szinten tartani.
Bemutató termünkben több gép megtekinthető és kipróbálható, igényének megfelelően akár új gépet is beszállítunk ide Önnek.

Amennyiben megjegyzése vagy ötlete van számunkra, kérem ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére!

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz