Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Cégünkről

Több, mint két évtizede a piacon

Amikor édesapánk, Hodász Ferenc 1993-ban megalapította a családi vállalkozását, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hosszú távú, elégedett vevői kapcsolatot alakítson ki minden partnerével. Az elmúlt húsz évben megőriztük célunkat, és emellett folyamatos innovatív újdonságokkal örvendeztettük meg partnereink egyre bővülő körét. A közelmúltban frissítettük arculatunkat és nevünket, hogy kifejezzük az újítást és a szolgáltatásaink innovatív fejlődését, de semmit sem engedtünk eredeti célunkból: ipari megoldásokkal a hatékony és pontos megmunkálásért, amely alapja a hosszú távon is elégedett partneri kapcsolatnak.

Vezérfonalunk:
minőségi megoldásokkal segíteni az Ön hatékony gyártását és pontos mérését!

6 üzletkötőnk az egész országban személyesen látogatja partnereinket, szakértelmükkel, tanácsaikkal segítik  a beszerzési döntéseket és rendelkezésre állnak a beszerzés után is.
Az irodánkban a munkatársak rövid válaszidővel küldik kérdéseire a választ, ajánlatainkat, vagy rögzítik megrendelését. Raktárunkról igyekszünk kiszolgálni minden azonnali igényt, és a raktárkészletet folyamatosan az igényeknek megfelelően az optimális szinten tartani.
Bemutató termünkben több gép megtekinthető és kipróbálható, igényének megfelelően akár új gépet is beszállítunk ide Önnek.

Amennyiben megjegyzése vagy ötlete van számunkra, kérem ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére!

Hodász Gábor
ügyvezető
Hodász Tibor
műszaki és kereskedelmi vezető
Üzenet
Hírlevél