PolyWorks partnerek lettünk

2023-07-04 00:00

Cégünk az InnovMetric szoftverfejlesztő szerződéses partnere lett! 

Mérőszoftverük, a PolyWorks|Inspector™ egy hardverfüggetlen megoldás szinte minden méréstechnikai feladatra. Szakértő kollégáink segítenek a megfelelő licenszek és modulok kiválasztásában, a betanításban és a folyamatos fejlesztések követésében. A mérőszoftver univerzális megoldás akár koordináta mérőgéppel, karos mérőgéppel, 3D szkennerrel, vagy kézi mérőeszközökkel végzett mérésekhez. Akár pontszerű (single touch), vagy pontfelhő-szerű (point cloud) mérési eredményeket szükséges kiértékelni, a PolyWorks|Inspector™ könnyen kezelhető, egyszerűen programozható megoldást nyújt.

Akár új mérőgép vásárlásánál, vagy régi, meglévő mérőgépe fejlesztésénél forduljon hozzánk bizalommal, segítünk kiválasztani a mérési feladatnak megfelelő szoftver megoldást!

 

 

Az InnovMetric hardverfüggetlen szoftverfejlesztő cég, amely forradalmasította a 3D metrológiát a pontfelhő alapú méretellenőrzés bevezetésével, majd az univerzális 3D metrológiai szoftverplatform koncepciójával. Mérőszoftvere, a PolyWorks|Inspector™ egy univerzális 3D-s méretelemző és minőség-ellenőrző szoftvermegoldás a szerszámok vagy alkatrészek méreteinek szabályozására, a gyártási és összeszerelési problémák diagnosztizálására és megelőzésére, az összeszerelés valós idejű mérésekkel történő irányítására, valamint az összeszerelt termékek minőségének felügyeletére hordozható metrológiai eszközök és manuális vagy CNC koordináta mérőgépek segítségével.

Sokféle licensz és modul közül válogathat, a részleteket ide kattintva nézheti át:

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz