Nullpont rendszerek

2020-10-30 06:26

Mellékidő és hibalehetőség csökkentéssel a hatékonyság növeléséért!

  A nullpont rendszerek jelentősége nem kizárólag a névből adódó, megmunkálási referencia pont helyének garantálása, bár nem kérdés, hogy ez is fontos.
  Megmunkáló központok esetében egy munka elkezdésének fontos része a munkadarab rögzítése, kiállítása és a nullpont beállítása, vagy ahoogy az üzemekben mondjuk, nullpont felvétel.
  Készüléktől, munkadarabtól függően ez néhány perc, de akár néhány óra is lehet, feltételezve, hogy minden rendben megy. Ha pedig mégsem, a hiba elhárításának ideje és költsége radikálisan növekszik.
  Ezt megelőzni hivatott a nullpont rendszer, aminek az előnyei a következőkben mutakoznak:

 • a felhelyezett készülék az első beállítást követően minden alkalommal a lineáris tengelyekkel párhuzamos, így azt nem kell kiórázni.
 • a nullpont 5 mikron pontossággal mindig azonos helyen van, ami a legtöbb esetben akkor is megfelel, ha nem első, hanem második vagy harmadik operációról van szó.
 • a készülék szorításának ereje 30 kN, ami az esetek túlnyomó többséségében kellően erős a stabil megmunkálás biztosításához.
 • használatának egyszerűségéből adódóan az emberi hiba lehetősége minimális
 • automatizálás során is remekül használható, ipari robotcellákba integrálható
 • A forgácsolás a minőségért való küzdelem mellett az idővel való harcról is szól. A nullpontrendszerek alkalmazásával az Ön cége mindkét elérni kívánt célhoz közelebb kerül.
  Ha utánaszámol, hogy egy hónapban mennyit áll a gépre, és felszorozza ezt a rezsióradíjjal, könnyen megkapja az eredményt a nullpontrendszerbe való beruházást illetően.

  Elérhetőség-lábléc

  HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

  2092 Budakeszi, Présház utca 5.
  GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

  Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
  +36 23 920 940; +36 23 920 945

  COL Directinfo
  A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
  Kosár tartalma
  Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
  Tovább a kosárhoz