ACUGRIND tokmány beépített levegős működtetéssel

2021-08-03 09:15

Teljesen szigetelt ACUGRIND tokmány, beépített levegős működtetéssel, 0.002mm-es ismétlési pontossággal.

AZ SMW Autoblok, a világ vezető tokmány, satu és készülék, továbbá egyedi munkadarab megfogások tervezőjének és gyártójának kínálatában szerepel az AcuGrind levegős működtetésű tokmány. A megoldás számos előnyének egyike, hogy beépített pneumatika munkahengerrel rendelkezik, így nincs szükség hidraulika rendszer meglétére. Az AcuGrind a legszűkebb tűrések elérését is lehetővé teszi eszterga és köszörű gépeken egyaránt.

A tervezési cél a precíziós megmunkálások során jelentkező igények kiszolgálása volt, így nem meglepő, hogy az életre hívott megfogási rendszer 2 mikronos ismétlési pontosságot garantál. Ezzel a miniatűr alkatrészek gyártásának világában, például az orvosipar területén és egyéb, szűk tűrésekkel dolgozó iparágakban is komoly sikerrel szerepel.
A tokmány működési finomsága és pontossága ellenére is alkalmas olyan erősen abrazív hatású anyagok befogására is, mint az edzett acélok, vagy keményfémek.
Külső és belső megfogás is eszközölhető vele, ezzel erősítve a sokoldalúságát. A megfogási rendszer merevségét különféle edzett pofákkal lehet maximalizálni.

Az AcuGrind 80-250mm között érhető el. A teljesen szigetelt kivitel a felhasználók számára pedig azt jelenti, hogy a karbantartás igénye jóval alacsonyabb más tokmány típusokhoz képest.
Ráadásul a tokmányban lévő kenőolaj állandó kenést biztosít, aminek köszönhetően a szorítóerő ingadozása is jóval kisebb a felhasználás során.
Az edzett tokmánytest és a szintén edzett belső alkatrészek hosszútávon is megbízható és tartós működést garantálnak.

Részletekért keresse területi képviselőjét.

Érdeklődöm

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz