Szerszámbemérő forgácsolószerszám gyártóknak

2021-09-02 13:18

Biztos mechanikai alap, kiforrott elektronika, fejlett szenzorika és egy mindezeket összefogó szoftver.

Biztos mechanikai alap, kiforrott elektronika, fejlett szenzorika és egy mindezeket összefogó szoftver.

Az Ön szenvedélye a forgácsoló szerszámok készítése? Ha igen, értékelni fogja a mi szenvedélyünket.
 
Mert éppen ez a szenvedély tette elérhetővé a számunkra, hogy olyan külső szerszámbemérőt kínáljunk a piacon, mely három kamerával, és a SIMPLE névre keresztelt szoftverrel van szerelve. Az egyszerűen használható, de rendkívül fejlett program DXF fájlok importálására, de még készítésére is képes. Az ezzel való küzdelmek időszakának vége minden üzemben!
 
A szoftver a felhasználók igényeihez alkalmazkodik, szemben a régi úttal, mikor a felhasználónak kellett elfogadni bizonyos sajátosságokat.
Szerszámlisták készítéséhez, vagy egyedi tartalmú jelentések létrehozásához nincs szükség szakirányú specifikus ismeretre.
Az elérhető legjobb termikus tulajdonságokkal rendelkező természetes gránit és a lézerinterferométeres tanúsítás ezt a bemérőt rendkívül pontossá és megbízhatóvá teszi a használat hosszú éveire. És ez az, aminek köszönhetően külső szerszámbemérő gépből mérőgéppé lép elő az Elbo Controlli Nikken E46LTWA. A forgácsolás és köszörülés legszűkebb mezsgyéin haladó szerszámkészítők pontosan ismerik azt a különbséget, amit ez jelent.
Az innovatív kamera szenzorok lehetővé teszik a szerszám éleinek ellenőrzését bármely szögben. Segítségével nincsenek többé rejtett hibák, ráadásul az eszköz nagyfelbontású kép készítésére is alkalmas, mely bármely célra felhasználható.
A gép orsója egyetlen alkatrészből áll, melynek az utolsó simító művelete egyetlen felfogásban munkálja készre kívül és belül az érzékeny alkatrészt. Ez garantálja a tökéletes koncetrikusságát, mely a mérések és ellenőrzések elvégzéséhez elengedhetetlen.
Az Elbo Controlli Nikken számára a mechanika kulcsfontosságú kérdés, mert ez adja a gép hosszú távú pontosságának és megbízhatóságának alapját.
Nem mellékes, hogy a E46LTWA szerszámbemérő képes a szerszám automatikus bemérésére is, felhasználói beavatkozás nélkül, az X vagy Z tengelyek prioritásának megadásával, az autófókusz funkciónak köszönhetően.
A digitális világ, amiben élünk azt várja tőlünk, hogy döntéseinket gyorsan hozzuk meg. Ehhez tisztán látható, strukturált adatokra van szükség, amilyeneket az Elbo Controlli Nikken szerszámbemérői is biztosítanak a felhasználók számára.
 
A kifogástalan mechanika, a tökéletes működésű elektronika és szenzortechnika, valamint a felhasználó számára szükséges adatokat megfelelő módon biztosító szoftver együtt kellenek ahhoz, hogy a gép valódi előnyei kihasználhatók legyenek, miközben nem jelentkeznek rejtett költségek az üzemeltetés során.

Az Elbo Controlli Nikken tökéletesség és ipari használhatóság iránti passziójának gyümölcse az E46LTW és E46LTWA szerszámbemérő gépek, melyek berendezések a felhasználói igény és a gép adta lehetőségek tökéletes találkozása.
Az Elbo Controlli Nikken szerszámbemérő gépekkel kapcsolatos részleteket itt talál.
Részletek

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz