Prémium Haimer szerszámok

2021-06-02 12:39

Tömör keményfém szerszámok a Haimer-től a HÓD kínálatában

 

Tömör keményfém szerszámok a Haimer-től

 A forgácsolással foglalkozó vállalatok számára ipari megoldásokat kínáló HOD Industrial Solutions, hogy az üzemben felmerülő minden feladatra megoldást nyújtson ügyfeleinek, továbbá hogy a CNC megmunkáló központ főorsója és a gépasztal közötti, a megmunkálás szempontjából meghatározó teret minőségi eszközökkel töltse ki, tömör keményfém marókkal egészítette ki kínálatát.

És hogy a megszokott legmagasabb minőségről ebben a kategóriában se kelljen lemondani az ügyfeleknek, a német Haimer gyártóra esett a választás.

 

A Haimer múltja és értékei

Az 1977-ben egyszemélyes vállalkozásként induló Haimer kezdetben a repülőgép- és autóipar beszállítójaként tevékenykedett.

Innováció és minőség iránti elkötelezettsége azonban hamar saját termékek fejlesztése felé vezette.


1988-ban készítette el első 3D taster-ét, ami azóta a magyar iparban is elterjedt, méltán szeretett eszközzé vált.

A következetesen, saját és partneri tapasztalatokra, illetve folyamatos visszajelzésekre épített fejlesztési folyamatok három évtized alatt rendkívül komplex termék portfóliót eredményeztek, mely a szerszám menedzsment köré összpontosult.

 

A termékek és az értékesítést segítő, valamint az azt követő szolgáltatások alapértékei közt a Haimer büszkén sorolja a mindenre kiterjedő dupla minőségellenőrzést, a gyors és dinamikus vevőkiszolgálást, amit szakértőkkel való rövid kommunikációs útvonalakkal ér el, a nagy raktárkészletet és a rendkívül jó ár / érték arányt.

 

A Haimer a CNC üzemek hatékonyságának növelését két fronton történő fejlesztéssel éri el. Az egyik a minden előforduló mellékidők csökkentése. Ide tartozik a szerszámok gyors és nem gyakori cseréje, az átgondolt befogó rendszerek, és az innovatív szerszámadat kezelés.
A másik az alkalmazható forgácsolási technológia maximalizálása, amit egyedi fejlesztésű szerszám geometriával és rendkívüli precizitású radiális futás pontossággal ér el.

 

A Haimer négy kategóriában, több befogási lehetőséggel kínálja sokoldalú, nagy teljesítményű, éltartós szerszámait.

 

Haimer Mill sorozat

A HAIMER MILL termékcsalád csak a lényegre fókuszál és a belépő kategóriában a hatékony forgácsolást szolgálja. A HAIMER minőségnek köszönhetően a legjobb ár / teljesítmény arányt képviseli.

A HAIMER MILL tömör keményfém szármarók szinte minden anyagban használhatók nagyolási és simítási műveletekre is. A kínálatban szerepelnek letörő- és konkáv gömbmarók is, melyekkel teljessé válik a keményfém szármaró paletta.

Ha önnek még nincs tapasztalata a kiváló Hamier minőséggel, a Mill sorozat kockázat nélkül lépteti be a felsőkategóriás szerszámok világába.

 

 

Haimer Power sorozat

 

A HAIMER POWER szériával ritkán látott termelékenységet kínálunk a legigényesebb marási megmunkálásokhoz. A termék valódi előnye a HAIMER szerszámtartókkal való együttes használattal hívható az üzembe. Különböző anyagú univerzális megmunkáláshoz fejlesztett sorozat, mely elsősorban acélipari felhasználásban hívja fel magára a figyelmet hosszú élettartammal és magas felületi minőséggel.

A HAIMER POWER sorozat ereje a gyártási eljárásból adódó kimagasló keresztirányú szakítószilárdságnak, és a legmodernebb bevonatolási technológiának köszönhető.

Minden HAIMER POWER családtag kiváló kiegyensúlyozottsággal rendelkezik, és elérhető a kihúzás elleni Safe-LockTM védelemmel is. Így a megmunkálási biztonsági tényezőjében is kimagaslik.

 

Haimer ALU

A Haimer ALU tömör keményfém szerszámcsalád bár alumínium megmunkálásra lett fejlesztve, sikerrel teljesít bronz, réz és műanyag forgácsolásában is.

A szerszám mikro-geometriája úgy lett tervezve, hogy a vágás az elérhető legsimábban menjen végbe a tökéletes felület elérése érdekében. Az alkalmazható nagy vágósebesség és magas előtolási értékek révén kiemelkedő hatékonysággal használhatók nagyolási és simítási műveletekhez.

A Haimer ALU sorozat kiváló kiegyensúlyozottságából adódóan nem remeg megmunkálás közben, ennek köszönhetően megbízhatóan teljesít a nagysebességű megmunkálások során.

Az abrazív tulajdonságú munkadarabok megmunkálásához javasolt a HAIMER C bevonattal ellátott szerszámokat választani.

 

 

Haimer High Feed sorozat

 

A Haimer MILL HF sorozat tömörkeményfém szerszámai acélokban való nagyelőtolású megmunkálásokra lettek fejlesztve. A szerszám sokoldalúságának köszönhetően használható rozsdamentes, alumínium öntvény, vasöntvény és titánium öntvény anyagokban is.

A speciális homlok geometria kialakítása miatt a maximális előtolás mellett is megvalósul a tengelyirányú erők optimális eloszlása, ami csökkenti a szerszámra ható igénybevételt.

A szerszámon keresztüli levegő vagy vízhűtés segítségével lehetővé válik a forgács hatékony eltávolítása a forgácsolási zónából, miközben a vágóél hűtése is megvalósul.

Az 5 μm alatti radiális ütésnek és a 1 gmm kiegyensúlyozottságnak köszönhetően nem csak az anyagleválasztás sebessége lehet nagyobb, hanem a gépet amortizáló káros vibrációk is csökkennek.

 

 

 

 

Tekintse meg a Haimer Mill sorozat egy tagját bevetése közben
Tekintse meg a Haimer Power sorozat egy tagját bevetése közben
Tekintse meg a Haimer Alu sorozat egy tagját bevetése közben
 
 

 

 

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz