Nullponti rendszerek - videóval!

2021-06-01 14:42

A nullpontfelvétel esetenként hosszadalmas, számos hibalehetőséget rejt tehát veszélyes, ezekből adódóan pedig költséges is. Ha a készülék elhelyezéséből, kiállításából és a nullpontfelvétel kezeléseiből adódó mellékidőket szeretné csökkenteni, az OML rendszere Önnek szól.

A CNC megmunkálóközponton való munkadarab megfogását szolgáló készülék, és a megmunkálás referenciáját adó nullpont kezelésére számos lehetőség kínálkozik. De mind közül az egyik leghatékonyabb a nullpontrendszerek alkalmazása.
Sokoldalúságát a felhasználási módjának szinte végtelen száma adja. Tokmány, satu vagy speciális készülék, esetleg a konkrét előgyártmány munkaasztalon való elhelyezését és sziklaszilárd rögzítését is biztosítja akár úgy, hogy nem szükséges a munkadarabonkénti nullpontfelvétel. A megfogás nem függ a dolgozó felkészültségétől vagy hangulatától, így a CNC forgácsolás eredményét negatívan soha nem befolyásolja.
 

A nullponti rendszer használata a megfogás merevségét növelve akár a megmunkálási főidő csökkentéséhez is hozzá járulhat. Egyszerű kezelésének köszönhetően pedig a mellékidők radikális csökkentését eredményezi.

További előnyei:

  • Nullpontfelvétel elhagyása
  • Készülék vagy munkadarab kiórázás elhagyása
  • Egyszerű szerelhetőség
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Automata cellába integrálhatóság


A CNC üzem hatékonyságának növelését biztosító OML nullpont rendszerekkel kapcsolatos kérdéseivel, kéréseivel keressen minket bizalommal.

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz