CNC gép felszerszámozás 2021

2021-06-25 10:16
A forgácsoló szerszámgéppel való munka hatékonyságát alapjaiban határozza meg a gépen használt munkadarab és szerszámbefogó eszközök száma, minősége és típusa.
A nem megfelelő eszközök használata rontja a hatékonyságot, a végzett munka pontosságát és csökkentheti a dolgozók motivációját.
Tegye gyorsabbá és pontosabbá a munkát, kollégáit pedig elégedetté a HOD kínálatában szereplő professzionális szerszámbefogókkal és kiegészítőkkel.
 
A megfelelő CNC szerszámgép kiegészítők használata több fronton segíti az üzem hatékonyságának növelését. Egyrészt, mert a megfelelő eszközök használatával a gép képességei is jobban kihasználhatók, magasabb forgácsolási technológia alkalmazható. Ezzel pedig a gépi főidők csökkennek.
A remegésmentes stabil megfogások, legyen szó a munkadarab vagy a szerszám rögzítéséről növeli a szerszám éltartamát, és javítja a megmunkált felület minőségét is.
De a kiegészítőkben megvalósuló professzionalitás nem csak a főidők csökkentésére alkalmas. A könnyen használható, átgondolt konstrukciók, a gyors beállíthatóság, egyszerű szerelhetőség a mellékidőket csökkentik, a dolgozói elégedettséget pedig növeli.

Ha CNC üzeme hatékonyságának növelésén, gépkihasználtság javításán vagy a hosszútávú költségek csökkentésén, esetleg a minőségi színvonal emelésén gondolkodik, kérje ki szakértő kollégáink véleményét.
Nagy tapasztalatú, sokat látott szakembereink az évek alatt szerzett tudást néhány óra alatt képes átültetni az Ön üzemébe, mely tanácsok megfogadása az általunk forgalmazott eszközökkel kiegészítve garantált elégedettséghez vezet. 

 

Töltse le ajánlatunkat, melyben mindent egyhelyen megtalál egy felszerszámozáshoz.

- szerszámtartók

- tartozékok (kulcsok, anyák, gombák)

- tokmányok

- satuk

- mérőeszközök stb.

 

Sok fejfájástól kímélheti meg magát, ha felszerszámozást szakemberre bízza, vagy legalább meghallgatja a tanácsait! Első körben tekintse át a kiadványunkat, hogy képet kaphasson a legáltalánosabb lehetőségekről, legelterjedtebb megoldásokról.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Katalógus letöltése

Elérhetőség-lábléc

HÓD INDUSTRIAL SOLUTIONS KFT.

2092 Budakeszi, Présház utca 5.
GPS koordináták: N 47.4984912725, E 18.914622868

Telefonáljon (H-P: 8-16:15h):
+36 23 920 940; +36 23 920 945

COL Directinfo
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 40 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz