Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

OML Gépsatuk

OML Gépsatuk

Nagy precizitású leszorító hatású modul rendszerű hosszabbítható gépsatuk. Nagy pontosságú kivitelben készül TC és MC típusban, valamint kevésbé pontos olcsóbb kivitelben LC típusban. A TC típusnál a pofa szélesség kisebb az alap szélességénél. Mindegyik típus oszlopra is szerelhető. A TC és MC típushoz alkalmazható a CLAK bepattintható párhuzamalátét és pofa rendszer. Az MC és TC satu esetében a pofa működtethető pneumatikusan is.

TC satuk

MC satuk

LC satuk

IMG satuk

Precízitás és megbízhatóság a munkadarab megfogásban megmunkálóközpontokon

Leszorító hatású mechanikus gépsatuk különböző pofaszélességgel és nyitással
Sintergrip rendszerrel akár 3,5 mm-en történő munkadarab megfogás
CLAK bepattintható párhuzamalátét rendszerrel
Legtöbb pótalkatrész raktárról, azonnal elérhető

Rendelje közvetlenül webshopon keresztül, ingyenes kiszállítással:

Vise Power, Vari Clamp erősokszorozó satu

CNC gépre ajánlott gépsatuk mechanikus erősokszorozóval: 1,2,3 és 4 tonna szorítóerővel. A VPOWER gépsatu egy mechanikus erősokszorozóval és erőbeállítással rendelkező satu alap, mely felszerelhető hagyományos keménypofákkal és átalakítható egy nagyon sokoldalúan használható Vari CLAMP satuvá, mely alkalmassá teszi sokféle alaktalan munkadarab megfogására.

 

CIVI, Tetrablok többmunkahelyes satu

CIVI típus: széles méretválasztékban rendelhető, különféle pofákkal, ill. bepattintható alátétrendszerrel is felszerelhető kivitel. Osztókészülékkel együtt is kombinálható ("COMBIDEX"). TETRABLOK: egyszerűbb, olcsóbb kivitel, 4 munkadarab megfogásásra előkészített komplett kivitel. Különleges pofák és alátétrendszer nem kérhető hozzá.

Sintergrip satupofák

Bármely satura illeszthető speciális pofa, amellyel csupán 3,5mm megfogási magassággal munkálhat meg. Különösen 5-tengelyes megmunkálás esetén ajánlott, egy felfogásban való megmunkáláshoz.

CLAK satu alátétek és puhapofák

Egy új párhuzam alátét rendszer, elérhető párhuzamos szögprofilú, valamint prizmás pofa ill. puhapofa kivitelben. Előnyei: Használatával csökkenti az állásidőt ill. a munkadarab pozicionálást. Pontosabb megmunkálás, csökkenti a selejtgyártások számát. Magas visszaállási pontosság köszönhetően az önzáró rendszernek.

Lépjen kapcsolatba velünk!
Üzenet
Hírlevél