Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

Korona vírus tájékoztató 03.19.

Dátum: 2020. márc. 19. 13:22:10   •   Írta: Gábor Hodász   •   Kategória: Hírek   •  
 
A koronavírus járvánnyal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:
 
- a forint-euró árfolyamának gyors és jelentős kilengésű változása miatt a jövőben határozatlan ideig csak EUR árakkal dolgozunk. Ennek megfelelően a webshopunkban is csak az EUR árak érhetőek el. Kérjük szíves megértésüket!
 
- az irodánkban a munkatársak nagy része otthoni munkavégzésben látja el feladatait, a szükséges létszám azonban mindig megvan a zavartalan áruküldéshez!
 
- irodánkban személyes látogatást (munkatársaink egészsége védelmében) nem engedélyezzünk. Áruszállítással kapcsolatos kérdés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen!
 
- kérjük, hogy az egyszerűség kedvéért a vonalas telefonszámunk helyett részesítsék előnyben a mobilos elérhetőségeinket!
 
- üzletkötő és technikus kollégáink nem látogatnak partnereket, munkájukat otthonról végzik. Kérjük fogadják el, hogy amit csak lehet, telefonban és egyéb on-line eszközökkel igyekszünk megoldani.
 
- a nemzetközi és belföldi szállítások az utóbbi napokban működtek, a be-és kiszállítás (egyelőre) zavartalan. Azonban nehezen tervezhető idők előtt állunk. A raktárkészletünket sok termékből megemeltük, feltöltöttük. Kérjük tájékozódjanak a közvetlenül, raktárról elérhető termékek felől és részesítsék előnyben ezeket!
 
Amíg a helyzet és a Hatóságok lehetővé teszik, végezzük a munkánkat. Kérdéseikkel kapcsolatban, mint mindig: állunk rendelekzésükre!
 
Vigyázzanak magukra, munkatársaikra, szeretteikre!
 
Mindannyiunk erőfeszítése kell, hogy minél gyorsabban vége legyen a járványnak, ezért sokakkal együtt mi is kérjük, hogy kerüljék a személyes kontaktusokat és aki csak teheti, maradjon otthon!


Üzenet
Hírlevél