Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

D'Andrea vezérelhető kiesztergáló fejek - videó

Dátum: 2016. jan. 21. 9:42:37   •   Írta: Gábor Hodász   •   Kategória: Hírek   •   Címkék: DAndrea, kiesztergálás

Az EMO kiállításon ismét nagy volt az érdeklődés a sakkészletek iránt, amit egy Doosan megmunkáló központon, vezérelhető kiesztergáló fejjel készítettek.

Kiesztergáló fejeik képességét élő megmunkálási bemutatókkal is alátámasztották a standon. A demo során egy Ta-Center sík- és alakesztergáló fejjel felszerelt univerzális megmunkáló központon gyártottak fém sakk készleteket. A bábuk a sakktáblára felfogva, a "helyükön" készültek, demonstrálva ezzel a kiesztergáló fejek egyik nagy előnyét: univerzális esztergálási műveletet végeznek egy felfogásban, egy beállással.

A kiesztergáló fejek érdekessége, hogy a szerszámgép U-tengelyére csatlakozva, egy szervo motorral vezérlik a fejen lévő szán mozgását a megmunkálási ciklus során. U-tengely hiánya esetén sincs azonban probléma, mivel ilyenkor a rendszer egy külső U-control rádiófrekvenciás vezérlővel működtethető. Ahogy a fenti videóban is látható, a D’Andrea kiesztergáló fejek tökéletesen alkalmasak külső és belső esztergálásra, beszúrások, menetek, valamint komplex profilok kialakítására.

 

Részletes bemutató cikk és videó is készült, amelyet a cnc.hu oldalon olvashatnak:

http://www.cnc.hu/2016/01/uj-fejlesztesek-es-latvanyos-megmunkalas-a-dandrea-tol/

 

 

Üzenet
Hírlevél