Hírek Vállalatunkról Kapcsolat

3arm kiegyensúlyozott karok

Roscamat 3arm kiegyensúlyozott karok

Hatékonyság és megbízható munka kézi gépekkel is
Bár a gépek egyre több munkát vesznek ki a kezünkből, de még mindig van számtalan olyan munkafázis, ahol a legkézenfekvőbb megoldás egy kézből tartott gép alkalmazása. Csiszológépek, csavarozók, fúrók, hegesztők, polírozók és még sok-sok féle gép, lézeres mérőfej, szkenner egység, érdességmérő, stb. stb. stb

A karos menetfúróiról ismert spanyol Roscamat fejlesztése a 3ARM kiegyensúlyozott csuklós kar, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy hatékonyabbá és pontosabbá tegye a kézi gépekkel végzett munkát.

 

Letölthető ismertető:

Univerzális kiegyensúlyozott karok

Több mint 600 szabványos konfigurációval
Mozgástartomány akár 2200mm-ig
Terhelhetőség akár 35kg-ig
Gyorsan és egyszerűen kiválasztható konfiguráció

Univerzális, kiegyensúlyozott pozícionáló karok

A kar kiegyensúlyozásával és a többféle módon rögzíthető fékekkel képes elnyelni a gép ellen-nyomatékát, nagyban segítve ezzel a pontos és hatékony munkát. Például egy csiszoló szerszámot adott síkban rögzítve a kezelő csak a síkban való mozgatásért fejt ki erőt, a merőleges tartásért a kar felel. Ezzel nagyban megkönnyítjük a folyamatos munkavégzést és egyenletesen pontos eredményünk lesz.

Hatékony, biztonságos, pontos

A tipikusan 5 – 30 kg közötti kézi gépekkel végzett munkának több kockázata és veszélye van: - a kezelő személyétől függhet a munkavégzés pontossága és hatékonysága, így előfordulhat, hogy a végeredmény nem ugyanaz pl. az éjszakai műszakban egy fáradt, gyengébb fizikumú kollégával, mint nappali társánál. - komoly károkat okozhat a leejtett vagy odaütődő gép is, a gépben magában, vagy a munkadarabban - rosszabb esetben személyi sérülés is előfordulhat. - valamint egyre nagyobb kihívás a szigorodó munkabiztonsági követelményeknek való megfelelés is.

A Roscamat 3ARM csuklós kart az adott géphez alakítva, annak formájához, használatához illesztve és a súlyának megfelelően kiegyensúlyozva könnyed és biztonságos lesz a munkavégzés még a nehezebb szerszámokkal, a munkaidő vége fele is. A különböző hosszúságú, 10 különböző fajta fejjel szerelhető karok rugalmas megoldást kínálnak sokféle alkalmazáshoz: gépipar, fémmegmunkálás, műhelymunka, összeszerelés, festés, asztalosüzem, lakatosüzem, szervíz, építőipar, mérési alkalmazások és még sok-sok olyan terület, ahol kézi erővel emelnek gépeket.

Töltse le a katalógust, amelyben részletes választási segédletet talál az egyes tipusokhoz és tartozékokhoz:

 

Lépjen kapcsolatba velünk!
Üzenet
Hírlevél